Cazare si logistica

Transportul participanților de la Aeroportul Internațional Iaşi sau Gara Iaşi, se face cu mijloacele organizatorilor pe baza rezervărilor și înscrierilor prealabile.


Hotel Unirea

HOTEL UNIREA

Piaţa Unirii nr. 5, Iaşi 700056
Telefon: +40-232-20.50.00; +40-232-20.50.06
Fax: +40-232-20.50.26
E-mail: rezervari@hotelunirea.ro

www.hotelunirea.ro

Tarife (demipensiune) :
 • Cameră dublă standard: 1 pers - 303 lei / 2 pers - 348 lei
 • Cameră dublă superioara: 1 pers - 323 lei / 2 pers - 368 lei
 • Apartament: 1 pers - 424 lei / 2 pers - 449 lei

Cunoscut pentru facilităţi de cazare în Iași la standarde înalte, cu camere de patru stele (4*), Unirea Hotel & SPA reprezintă alegerea ideală atât pentru turismul de relaxare, cât și pentru cel de afaceri. Hotelul este poziţionat în inima oraşului, cele mai multe obiective turistice fiind atinse printr-o plimbare de maxim 15 minute.
Cele 186 de camere reflectă un mix perfect între rafinament şi utilitate, fiind atent pregătite pentru a vă oferi o experienţă memorabilă. Începeţi dimineaţa cu o vizită la centrul SPA, apoi nu rataţi un mic dejun continental, de tip bufet, variat şi cu live cooking.


Hotel RAMADA CITY CENTER

RAMADA CITY CENTER

Strada Grigore Ureche 27, Iași 700023
Telefon: +40-232 256 070
Fax: +40-232.215 037
E.mail: reservation@ramadaiasi.ro

www.ramadaiasi.ro

Tarife:
 • Cameră single: 75 Euro
 • Cameră dublă: 88 Euro

Ramada City Center Iaşi oferă o locaţie liniştită în inima oraşului, chiar vizavi de centrul comercial Complex Palas.
Se află la doar 15 minute de aeroport şi la 7 minute de gara principală.
Facilităţile disponibile în camerele de hotel completează calitatea întregului sejur: acces cu card electronic, internet wireless gratuit şi nelimitat, work desk, telefon cu acces internaţional direct, seif electronic, aer condiţionat, minibar, 36 canale TV, televizoare LCD.
Pentru prânz şi cină, restaurantul Cosmopolitan al hotelului Ramada City Center Iaşi este locul perfect pentru a lua masa în stil. Savuraţi preparate inventive din bucătăria românească şi internaţională într-un decor elegant. Cafeneaua Espresso se află în hol. Este perfectă pentru un prânz de afaceri rapid şi pentru o cafea sau o băutură.
În imediata apropiere a hotelului Ramada City Center puteţi descoperi multe dintre atracţiile acestei capitale culturale a României. Vizitaţi Palatul Culturii, biserica în stil bizantin Trei Ierarhi din apropiere, Catedrala Mitropolitană, teatrul Luceafărul, precum şi diverse centre comerciale.


Hotel MOLDOVA

HOTEL MOLDOVA

Str. Anastasie Panu nr. 31, Iaşi 700028
Telefon: +40-372 791 748
Fax: +40-232 219 621
E-mail: office.iasi@unita-turism.ro

www.hotelmoldovaiasi.ro

Tarife:
 • Cameră single: 58 Euro
 • Cameră dublă: 82 Euro
 • Apartament / Cameră de lux: 109 Euro

Complexul Hotelier Moldova este amplasat in centrul civic si istoric al oraşului Iaşi. În imediata vecinătate a sa se afla Biserica " Sf. Nicolae Domnesc ", Palatul Culturii, Casa Dosoftei ( sec. XV ), Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Teatrul National, Mănăstirea Golia şi alte monumente istorice reprezentative pentru veacurile XVII - XVIII.
La câteva minute distanţă se afla Agenţia de Voiaj C.F.R. si Agenţia Tarom. Gara se află la doar 3 km si se poate ajunge cu tramvaiul.
Complexul reuneşte un hotel de 3 ***, un restaurant categ. I, una dintre cele mai moderne piscine din ţară si Agenţia de turism Unita Tour Iaşi.


Hotel HAMPTON BY HILTON

HOTEL HAMPTON BY HILTON

Str. Anastasie Panu nr. 26, Iaşi 700020

www.hiltonhotels.com

Tarife:
 • Cameră single quen: 110 Euro
 • Cameră single king: 115 Euro
 • Cameră dublă queen: 145 Euro
 • Cameră dublă king: 145 Euro
 • Apartament: 185 Euro

Hampton By Hilton Iași se află în inima orașului Iași, la 10 minute de mers pe jos de Palas Mall și de Palatul Culturii, și oferă camere moderne cu WiFi gratuit.
Acest hotel de 15 etaje are un restaurant.
Camerele de la Hampton By Hilton Iași includ un spațiu de lucru ergonomic, un aparat de ceai/cafea, un TV cu ecran plat și un radio cu ceas deșteptător. Unele camere au și o zonă de living, oferind spațiu suplimentar.
Oaspeții pot face mișcare la centrul de fitness, unde sunt disponibile aparate cardio, de forță și de echilibru. În sălile de întruniri se pot organiza conferințe, convenții și nunți.
Puteți să vă începeți ziua cu un mic dejun gratuit, iar mai târziu să savurați preparate internaționale sau locale la restaurantul proprietății. Există de asemenea un snack bar deschis nonstop.
Hotelul este situat la 10 minute cu maşina de Aeroportul Internaţional Iaşi, iar oaspeții pot beneficia de un serviciu de transfer, la cerere şi la un cost suplimentar. Gara Iași se află tot la 10 minute de mers cu mașina.


TOP